Click here for Myspace Layouts

30 October 2012

sayang ~

assalamualaikum semua :)
have a nice day right ?
hmm~ 
nak tahu tak ? dua hari nie pun dah cukup menyeksakan bagi kite..
kenape nie hayati ?
sebab kite rindu dye laa ~
alhamdulillah dye dah call kite..
but tak lame,ape pun kite syukur dye call la jugak dari tak call langsung kan ?
hmm..
kite nak dye tahu yang kite cume SAYANG dye sorang jehh !
awq, kite janji dengan awq yang kite takkan buat awq marah atau cemburu,
kite tahu awq cakap macam tuh time awq call tadi sebab awq cemburu kan ? *perasanjeakunie*
kite janji dengan awq yg tu last kite jumpe die ! kite janji dengan awq yg kite akan jage hati awq mcm mane awq cube jage hati kite ~
ape laa yang kau merepek nie kan hayati ?
meroyan ke hape ?
mau nye kite tak meroyan ? kite sayang dye sorang jehh ~ cukup sekali kite hilang orang yang kite sayang, taknak bende macam tu jadi lagi ..
awq..maafkan kite ehh ?
kite rase sebersalah sangat dengan awq tau ..
kite tahu memang salah kite pun..
please percaye yang kite sayang awq sorang jehh ~
aw je yg selalu kite fikir..
tolong jangan tinggalkan kite~kite tak sanggup laa awq...
please ehh ?
kite rindu dye laa awak awak semua ~
kite cume ade gambar dye sajee sebagai pengubat rindu ~ *ececeh..dahmacamapedahakunie~*
hmm..
      awq..awq je yang kite ade.. tolong jangan tinggalkan kite ehh ?
walau ape pun yang jadi, kite tetap akan tunggu awq..
hmm.. kite rase macam nak menangis..
tapi, kite ingat pesan dye..
jangan menangis sebab lelaki..
okay, kite simpan air mate kite..
kite senyum jehh even kite rase macam nak meraung kuat kuat ~
kite akan cube jadi yang terbaik untuk awq..
hoyhoy hayati ! dah merepek kau kan ? kau sedar tak ape yang kau cakap nie ?
macam dah melampau jehh  ~ ingat sikit ! awak tuh KAWAN je dengan dye !
KAWAN
itu yang patut awak ingat hayati.. nie tak.. sebok meroyan macam macam...
hey you !permulaan sesuatu hubungan kadangkala bermula dari kawan, then terpulang laa kat seseorang tuhh nak teruskan hubungan dengan status kawan atau lebih dari tu ~
haha ! merepek laa kau hayati ! berangan tak habis habis..
for your information, salam tak suke awak pun laa hayati.. awak tu je yang perasan lebih.. ape awak fikir dye layan awak dengan baik tuh dye suke laa dekat awak ?
tolonglaa hayati ~ STOP DREAMING !
okay okayy ! kite terime kenyataan kalau dye memang tak suke kite..
kite tahu mungkin dye dah ade someone yang special dalam hidup dye.. yang lebih baik daripade kite, yang lebih memahami..
okayy laa.. awq pergi laa dengan kehidupan awq..kite tahu kite nie tak layak untuk awq..
kite nie da laa tak pandai jage perasaan orang..
suke buat orang marah..
kite nie teruk ~
tak macam orang lain kan ?
kite tak layak bagi peluang untuk rase kebahagiaan nie ~
cari laa orang yang lebih perfect dari kite..
but nobody is perfect right ?
huh..
nasib awak laa hayati..
terime jelaa kenyataan okayy !
kalau Allah dah tentukan dye untuk kite, takde sape yang boleh halang kan ?
haish ~
kenapa dengan awak nie hayati ..
pelik semacam je perangai awak nie ?
hmm. ntah laa.. kite terfikir yang kite nie memang tak layak untuk dye..
tapi kite sayang dye..
kite taknak kehilangan dye !
    hmm..
awq, please ehh jangan tinggalkan kite..
  if betul laa kite bukan pilihan awq..
kite terime :)
kite cume boleh jage awq dari jauh jee :D
Allah boleh jagekan awq untuk kite :)
video
tuhan..jagakan dia..dia kekasihku..kan tetap milikku :'(
andai kate laa kan awq tak pilih kite..kite terime awq... ape pun kite terime dengan ikhlas :)
awq tahu lagu tuh kan ?
seronok bile dengar ~
okayy laa ~ dah mengantukk ..
asSALAMualaikum :D    

    
                     

No comments:

Post a Comment